„Mindenhol ilyennek kellene lennie”: ezek a zseniális új parkolóhelyek elragadtatásra találtak az autósok körében

Ausztráliában egy internetező fotókat tett közzé egy olyan parkolóról, ahol a parkolóhelyeket új módon alakították ki, hogy több hely legyen a járművek között.

Általában, ha autóval megyünk egy bevásárlóközpontba, a forgalom és a parkolási idő azon kellemetlenségek közé tartozik, amelyek elronthatják a napunkat. Shane Smith nem hagyott ki semmit, amikor megérkezett a Glebe Hill Village-be, az ausztráliai Tasmániában található Howrah város közelében található bevásárlóközpontba.

Meglepődött az új parkolóház elrendezésének hasznosságán és leleményességén. Az új parkolóhelyeket úgy alakították ki, hogy az autók között több mint 60 centiméteres távolságot kényszerítsenek ki.

A parkoló felfedezése során Shane Smith közzétett néhány fotót a parkolóról, amely nem feltétlenül volt nagyon tele.

Készített néhány fotót, amelyeken látható, hogy a parkolóhelyek által kiszabott hely lehetővé tette, hogy elég szélesre nyissa az ajtaját ahhoz, hogy kiszálljon. Ez néha nehézségekbe ütközik, ha az autók túl közel parkolnak egymáshoz.

„Minden parkolónak ilyennek kellene lennie”

A „Tasmania Park Fails” nevű Facebook-oldalon, amelyet általában a parkolóházak történetének legrosszabbjainak szentelnek, Shane Smith tette közzé a harmónia, a tökéletesség érzetét keltő képeit:

„Minden parkolóháznak ezt a márkajelzést kellene alkalmaznia. Biztonságot ad, amikor leparkolsz és otthagyod az autódat, miközben bevásárolsz”.

A képek természetesen számos kommentet váltottak ki az ausztrál internetezőkből, köztük egy anyukát, aki szerint praktikusabb lenne gyerekeket autóba ültetni. Más internetezők elárulták, hogy ez a parkoló nem akadályozza meg, hogy egyesek rosszul parkoljanak: „Mindig lesznek olyanok, akik elharapják a jelöléseket, hogy két helyet foglaljanak el”.

Mindenesetre sok olyan autósról tudunk, aki szívesen használna egy ilyen parkolót.

via